MUTSAERS TEXTILES

Bedrijfsinformatie

Over Mutsaers Textiles B.V.

Mutsaers Textiles, voorheen W. Mutsaers en Zoon. Het bedrijf werd opgericht in 1825 door de heer B. Mutsaers. In 1981 nam de heer A. Nooteboom de zaak over van de toenmalige directeur/eigenaar, de heer A. Beukers. In 1984 heeft de heer A. Nooteboom de zaak overgedragen aan zijn oudste zoon, Hank Nooteboom, de huidige directeur. Mutsaers Textiles is begonnen in een pand aan de Ringbaan-Noord in Tilburg. Thans is Mutsaers Textiles’ pand aan de Technopol 29 Tilburg. Tegenwoordig zijn wij een bekende textielgroothandel gericht op de business-to-business branche. Zo verkopen wij aan o.a. marktkooplieden, stoffenwinkels, webshops en confectie bedrijven.

Assortiment

Mutsaers Textiles is een textielgroothandel die stoffen ontwikkelt en verkoopt aan bedrijven. Wij focussen ons ieder half jaar weer op het uitbrengen van een nieuwe complete collectie stoffen en hanteren daarbij twee seizoenen, namelijk de lente/zomer en herfst/winter. Onze collectie bestaat uit meer dan 270 verschillende soorten artikelen onderverdeeld in verschillende kleuren, dessins en samenstellingen. Ons team ontwikkelt ieder seizoen weer prachtige unieke artikelen die staan voor onze passie in de textiel. Een collectie die geliefd is in zowel binnen- als buitenland. Stoffen kunnen worden verzonden of op worden gehaald. Geheel naar wens van de klant.

Wereldwijde leveringen

De afgelopen jaren is Mutsaers Textiles sterk gegroeid. Door deze groei leveren wij niet meer alleen in Nederland, maar zijn wij binnen Europa en ver daarbuiten een sterke speler in de stoffenwereld. Onze klanten bevinden zich dan ook overal ter wereld en daarom leveren wij ook over heel de wereld. Met name in landen als Duitsland, België, Frankrijk, Denemarken en Oostenrijk hebben wij al veel tevreden klanten die we dagelijks bedienen en voorzien van de meest unieke stoffen.

Onze belofte

Met meer dan 190 jaar ervaring staat Mutsaers Textiles voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat is de mindset die wij hanteren. Herkenbaar door onze concurrerende prijs/kwaliteit verhouding, de beste collecties en het bieden van een goede klantenservice. Met onze grote voorraad van meer dan 2 miljoen meters stof streven wij er naar om in de behoeften van al onze klanten te voorzien. Door onze goede samenwerking met post-bedrijven bieden wij onze klant een zeer snelle levering. Bij Mutsaers staat de klant altijd op de eerste plaats. Wij zijn vakspecialisten die ons best blijven doen om steeds weer te komen tot vernieuwing en kwaliteit.